Modulenbaan

In 2005 zijn we begonnen met de bouw van onze eerst modulen. Dit betrof een 8 meter lang station gemaakt met zoveel mogelijk passeer mogelijkheden in het geval er een lange D-trein zou staan. Op dat moment was het nog niet de planning een complete baan eromheen te bouwen, hierdoor was het sporenplan ook ingericht op aansluiting op modulebakken met Fremo norm.
We bezaten vanaf het begin een kwart boog, overgenomen van de Vames. Dit was de basis voor de rest van de bouw. 
Na de spoor 0 dagen van 2006 besloten ons station uit te breiden tot rond rijdende baan. In de baan werd naast het bestaande station een klein station aan een zijtak (Brake-Lippe) gerealiseerd alsmede een schaduwstation. In dit plan was nog steeds de Vames boog aanwezig.
In 2007 werd Vames boog vervangen. De 6 bakken maakten plaats voor 4, dit was voordeliger in de opslag. Ook werd er in de boog voorbereidingen getroffen voor 2 opstelsporen.
Met de modulenbijeenkomst van 2007 werden nog een keer de Vames bakken gebruikt alvorens ze werden afgevoerd. In 2008 kregen we bij toeval een draaischijf kado en werd het baanplan aangepast om hem erin te kunnen plaatsen
In 2010 werd de baan omgebouwd voor digitaal bedrijf. Alle wissels werden aangepast om sluiting op de puntstukken te voorkomen. De vele secties werden gereduceerd tot een stuk of 12 en de baan werd van ringleidingen voorzien. De bediening veranderde van in de baan, naar buiten de baan.
In 2012 is het lok-depot grotendeels aangepast. Er kwamen sporen bij op de punten en er werden sporen verlegd.
In 2013 werd de boog naar Brake lippe werd het sporenplan aangepast. De inrij mogelijkheid naar het grote station verloopt nu via een kruising. Zo kan er nooit aan het lange perron binnen gelopen worden maar enkel op het eiland perron. De boog werd deels van dubbelspoor voorzien om zo de treinen op te kunnen laten rijden richting het schaduwstation.
wordt vervolgd